Kebaxin hudit

135 tuntia.. ja vähenee :)

21.10.2007 16.24 - golf 

Niin se on aika liki tämä ensimmäinen golfreissu Espanjaan. Kohdehan on siis Panoramica ja sijaitsee ~200km Barceloonasta etelään. Matka alkaa ensi lauantaiaamuna ja viikko siellä vierähtää. Matkan aikana vieraillaan myös Sergio Garcian kotikentällä Mediterraneossa. Alkaa olla äijällä aika täpinät päällä.

Panoramicassa on paljon vettä ja tässä tyyppiesimerkki esteiden sijoittelusta reijällä numero viisi. Tämä ''saarigriini'' poikennee hurjasti esim. Vuosaaren #12 reijästä, vaikkakin vaadittu carry lienee samaa luokkaa. Saas nähdä kuinka monta tuohon lampeen saa palloja lyötyä. Pitänee dokumentoida tarkemmin paikan päällä.Vuosaaren osalta tilanne on 3-0 allekirjoittaneen eduksi.

No jokatapauksessa matkan järjestelyt ovat hyvin hanskassa: lennot, asuminen ja golf on maksettu. Passi on voimassa ja lähtövalmiina. Eli näiltä osin vailla huolia ja murheita. Vain bägi ja matkatavara kassi on pakkaamati. No niitä voi murehtia sitten vaikka perjantaiyönä. Siinä nukutuksi kuitenkaaan saa.


Seuraava juttu Espanjan reissusta eli "8h tähteillä"
Ensimmäinen juttu Espanjan reissusta eli ''Matkakuumetta''
Mein Kampfh

Comment

Comments

Lion Lumbers (anon, 22.10.2007 09.17)

Perskuta, kyllä kateeksi käy. Onneksi on vielä itselläkin viikko lomaa jäljellä, joten eipä muuta kuin matkaa tilaamaan.

Tukki (anon, 26.10.2007 13.05)

Jokos Vespa on pakattu matkalle?

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu