Kebaxin hudit

Tauko paikallaan?!

10.08.2007 12.46 - golf 

Useamman viikon kestänyt peliputki päättyi keskiviikon rämpimiseen alkuviikon syöksykierteen jälkeen. Viikkojen aikana pelivire oli kadoksissa ja sutiminen lähestulkoon toistuvasti silkkaa tuskaa. Poikkeuksen jatkumoon teki viime sunnuntain ennätyskierros. Näitä vaan tulee kerran kesässä joten se siitä sitten.

Eilinen meni kohtalaisen kivuttomasti pelaamati, mutta tänään tupakilla käydessä alkoi esiintymään pakkoliikkeitä jotka etäisesti muistuttivat swingin tapailua. Mitä tässä taukoillessa sitten oikein pitäisi tehdä? Mihin pitäisi kiinnittää huomiota? Allekirjoittaneen mielipide on että ei tartte tehdä yhtään mitään. Tosin jos hermosto tuollain pyrkii esittämään mielipiteensä riippuvuudestaan niin minkäs sille sitten voi. Taukoon itseensäkään ei mitään erityistä suunnitelmallisuutta löydy, toki syyt ovat pääosin lajin harrastamisen vaikeuksista johtuvaa. Kuitenkin luonnollisesti tapahtunut valinta eikä niinkää järkeilty päätös.

Tauko onkin nyt hurjan pitkä eli kokonaiset kaksi päivää, eilinen ja tänään. Sormet nimittäin syyhysivät ajanvaraussivulla sen verran että huomiseksi oli saatava aika. Sunnuntaina jo pitkältä etukäteen tiedossa ollut golfreissu Nokialle.

Eikun sutimaan ja uutta taukoa odottelemaan.

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu