Kebaxin hudit

Meri-Teijon reissu

19.11.2006 13.06 - golf 

Vuoden päätöskierros on takana - nyt voi hyvillä mielin aloittaa hallikauden. Kentän väki  oli taikonut loistavan kelin ja tyytyväisenä sai lampsia leudossa laaksossa. Perinteetkään eivät sitten päässeet katkeamaan - tämä oli jo kolmas peräkkäinen kerta kun kausi tulee viedyksi loppuun KsKentällä.

mt_2006_11_1.JPG
Ajomatka Forssan kautta läpi jäisen Someron on edennyt jo Salonkin ohi kentän liepeille. Kisapappia ei hyljätynnäköisestä kirkosta löydy.
      mt_2006_11_2.JPG
Noniin, perillä ollaaan kahden tunnin ajomatkan jälkeen. Meri-Teijo näyttää todella vehreältä!
         
mt_2006_11_3.JPG
Klubitalo jää taakse kun velipojan kanssa siirrytään ykköstiille. Selkeästi varsinaiset urheilijanuorukaiset ovat nyt liikkeellä.
      mt_2006_11_4.JPG
Tässä sitä ollaan valmiina avauslyöntiin. Draiverilla tottakai - vain raukka painaa jarrua!
         
mt_2006_11_5.JPG
Peliseurueeseen eksyi kaksi leidiä ja tässä ryhmä puskee sumuun kakkosreijällä. Näkyvyyttä ei ole juuri ollenkaan, mikä sinällään on ihan ok - voi sanoa lyövänsä pallon silmänkantamattomiin.
      mt_2006_11_6.JPG
Näkymä 11. tiiltä. Allekirjoittanut lennätti pallonsa tuonne vasemmalle jossa katosi kahden katajan taakse. Teijon reissuilla tulee kaaduttua joka kerta ja aina eri tavalla. Tällä kertaa oli vuorossa oikialla näkyvä ojan ylittävä silta. Liukkaalla sillalla kompurointi ei kuitenkaan peliä haitannut - griinille tultaessa palli löytyi pinhigh kernin vasemmalla puolen. Chippi ja putti - kierroksen ensimmäinen parsee!
         
mt_2006_11_7.JPG
Velipoika ikuistaa huru-ukkojen seuraan eksyneiden tyttöjen ennätysmyöhän kotimaan kierroksen. Taustalla aukeaa 12. reikä.
      mt_2006_11_8.JPG
Porukkaa kentällä riitti lähes yhtä sakeana kuin vallitseva sumu.
         
mt_2006_11_9.JPG
Urakan jälkeen maistui klubilla bear. Se oli täysin ansaittu vaikkei rundista jääny käteen kuin kaksi paaria kentän lyhyimmiltä kolmosilta. Meri-Teijo vetää jälleen kerran pidemmän korren - maybe next time is my turn...
      mt_2006_11_9.JPG
Viiden lyönnin tappio velipojalle oli sen verran kirvelevä kokemus että paikalliseen täytyi vääntäytyä. Muutaman lohduttavan huurteisen jälkeen selvästikin alkoi jo mieli selkiintyä.

Tällä kertaa oli paras keli koskaan tuolla suunnalla. Nämä reissut ovat ajoittuneet joka kerta loppuvuoteen. Yksi ensi kesän tavoitteista on kiertää Teuvo silloin kun luonto on täydessä kukassaan.

Comment

Comments

Tukki (anon, 19.11.2006 21.41)

Ei kai se kausi vielä pulkassa ole. Karhu kuitennii kiiltelee silmissä, eiku sieraimissa......

lahtito (anon, 20.11.2006 00.13)

Ihmettelen miksi Kobo ei ala näyttämään tuosta Kebaxista jotain realityTV-sarjaa. Jättimäiset katsojaluvut olisivat taatut, tää ukko on jo elävä legenda.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu