Kebaxin hudit

Putkenpätkiä huitomassa...

25.05.2006 14.12 - golf 

BirdieBall on harjoituspallo joka on kevyt mutta tuntuu yllättävän aidolta osumassa. Lisäksi se näyttää melkoisen hyvin kierteet ja lentokaaren. Pallon lento on tosin miniatyyri oikeasta golflyönnistä ja matkaa taittuu vain muutamia kymmeniä metrejä.

Tuote ei itseasiassa näytä pallolta lainkaan; se on pätkä putkea. Sen koko on hieman isompi kuin normaalin golfpallon. Isommasta koosta voi juontua mielikuva helposta osumasta joka edesauttanee harjoittelun mielekkyyttä.

birdiejaridge.JPG

Pallolla harjoittelu ei vaadi isoja tiloja; näitä voi hyvin huitoa menemään takapihalla tai vaikka kesämökillä. Pallot kelluvat joten niitä voi lyödä vaikka laiturilta. Ja tilaa riittää. Allekirjoittanut mätkii usein kauppareissun ohella läheisen hiekkapintasen futiskentän laidalla. Lyöntialustat tosin kotikutoisissa harjoittelumaastoissa eivät ole välttämättä riittävän tasalaatuisia; jonkinalainen matto tai muu vastaava voisi olla hyvä. Pallojen valmistaja toimittaa myös joustavaa lyöntialustaa, Strikepadiä. Siirreltävän lyöntialustan avulla voisi järjestää vaikka BirdieBall kisan esimerkiksi puistossa; griiniä reikineen voisi markkeerata vaikka hulavanne jonka sisään pallon saatuaan pelaajan urakka tuolta reiältä olisi ohi. Pallot ovat kevyitä ja tuskin saavat isompaa tuhoa aikaiseksi. Mutta malttia peliin tässäkin asiassa; turvallisuus on tärkeä pointti golfissa aina.

Palloa voi käyttää melkoisen monipuolisesti. Seuraa eräs harjoite. Asetetaan pallot jonoon mailan kahvapäähän ja sitten swingataan vaakatasossa kuin olisi lyömässä pesäpalloa. Pallojen tulisi lävähtää lapaan mahdollisimman myöhään osumakohtaan nähden. Lag!

ukkelidemoobirdiepallireenii.JPG

BirdieBalleja lienee saatavilla hyvinvarustelluista proshopeista, golfliikkeistä tai urheiluvälinekaupoista. Tai sitten vaikkapa netistä. Tusinan palloja saa noin viidelläkymmenellä eurolla. Hinta liikkuu siis hyvien golfpallojen tasolla. Näitä palloja lienee kuitenkin hieman hankalampi hukata. Lampeen ainakaan.

Comment

Comments

Arska (anon, 25.05.2006 19.39) kotisivu

Moi Ana.
Moon juonu olusen tossa tuolilla, enks ookin?
Enkä tienny, että sulla on rillit.
Jaa niin, pöröpalleista. Toi harjote on hjuvä. Ite oon jättäny koko tusinan warteen ja huitonu tyyliin Singh harjotussvingejä pihamailalla.

Kebax (25.05.2006 21.13)

Arska, tairat kuule ite tarttee uudet lasit. Närkästyksestään hualimati Eeva toivottaa sut tervetulleeks juomaan olutta näillä _uusilla_ tuoleilla =) Nii juu, mää tosiaan tartten laseja kun pitää säätää jotain pientä. Mun Ixus on aika piäni kapistus kyllä.

Arska (anon, 26.05.2006 17.22)

Mullon ehkä yhtä uudet lasit, ku sulla tuolit, mutta tää mistään rilleistä johdu, kyllä sä sen tiedät. Muisti se on ku tarttis uusia.
Tuolin tuun testaan Karhun merkeissä ehkä kolmen viikon päästä.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu