Kebaxin hudit

Mopon sarviin

31.03.2008 15.44 - mopoilu 

Hanget ovat todentotta sulaneet silmissä ja kevään ensimerkki eli kakspyöräinen otetaan ulos säilöstä. Ennuste tälle viikolle näyttää vallan mukavalta joskin viikonlopuksi lienee uhattu hieman inhoittavampaa keliä. No pienen räntäsateen mopeli kyllä sietää pressunkin alla.

Tässä on nyt vierähtänyt 146 päivää mopotta ja jälleennäkeminen on takuulla ratkiriemukas. Tästä sitä otetaan ensiaskeleet kohti kevättä.

Hipheijaa!!1

Comments (1) | Comment

Kevät keikkuen tulevi

28.03.2008 14.00 - golf 

Aurinko porottaa kuumasti ja lumennöyhdät saavat kyytiä. Viikonloppuna koittavat sateet tekevät selvää hennoista hangista ja ensi viikon povatut leudot kelit alkavat olla jo kuolinisku talvelle. Kevät on täällä ennen kuin ehtii kiurua sanoa.

Lumen alta paljastunee mysteereitä joiden ratkomiseen golfkenttien ammattilaiset ovat toivottavasti jo kuumeisesti paneutumassa. Amatöörin vahva veikkaus on kuitenkin että kahden viikon sisään alkaa kotomaan kesäviheriöille sutimiskausi.

Hipheijaa!!1

Comments (2) | Comment

Synkkä takapiha

22.03.2008 18.08 -

Talvi kun kerran sai otteen, niin tuntuu ettei se hevillä luovuta. Luonto uinuu ruususen unta lumipeitteen alla eikä heräämisestä ole tietoakaan.

Elämä ei jaksa puskea hangen läpi. Kasvit ovat muumioituneet jäiseen ympäristöön ...

... mutta ihmekös tuo kun mittaria tiiraa. Yöksi on uhassa vielä alempia lukemia. Näillä eväillä se kevät ei kyllä tule.


Noin vuosi sitten mentiin näin.

Comment

Golfaamaan?!1

20.03.2008 12.07 - golf 

Vuosi sitten jotakuinkin näihin aikoihin Nokia River Golf ilmoitti avaavansa Kartano kenttänsä viikonlopuksi. Nyt kelit ovat sitä luokkaa että mikäli kautensa aikoisi aloittaa niin ainoa vaihtoehto olisi lentää pääsiäiseksi Epsanjaan. Jääpi syksyyn kyllä tuollainen reissu, saa sitten olla vähän pidempään. Nyt on tyydyttävä pelaamaan xboxilla TWtä.

Aurinko näkyessään kutittaa kivasti selkää mutta kun joku on unohtanut jääkaapin oven auki niin pimeämpään aikaan pakkanen suorastaan paukkuu. Ensi viikkokaan ei helpotusta lupaa mutta sutijan harras toive olisi päästä Hattulan ysille jo huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Sinne on reilut kaksi viikkoa. Saapas näkee mitä kenkä tekee. Niin tai näin, joskus sen kevään on tultava.

Comment

Skuutteri torin laidalla

19.03.2008 16.33 - mopoilu 

19032008014

Comment

Kätevän kokoine laite...

18.03.2008 19.00 - mobiili 

18032008012
... ALT tosin puuttuu.

Comments (2) | Comment

Taskut tyhjentävä harrastus?

18.03.2008 16.49 - golf 

Hämeen Sanomissa oli tällä viikolla artikkeli joka oli otsikoitu ”Golf on halpa harrastus”. Kirjoitus keskittyi lähinnä pöyhimään asiaa junioreiden kantilta, jotka aloittaessaan saavat vuositasolla golfiin kulumaan noin 350..450 euroa. Melko edullista näinkin hyvän harrastuksen ollessa kyseessä.

Aikuisten osalta mainittiin että harrastus on aika tavalla kalliimpaa. Tämä pitääkin paikkansa mikäli aikoo pelata vähääkän enemmän kaudessa. Sen sijaan jos pelaa harvakseltaan, on nuo kulut aika liki junioriluokkaa. Melko monipuolista tarjontaa näinkin hyvän harrastuksen ollessa kyseessä.

Golfiin ei nyt kuitenkaan aivan älyttömiä rahoja saa kulumaan ellei nyt siihen sitä vartavasten syydä. Tokihan nuo varat ovat pois jostain muusta, mutta mitäpä sitä muuta edes ehtiikään tekemään. Melko todennäköistä näinkin hyvän harrastuksen ollessa kyseessä.

Comment

Kevät on peruttu! Jälleen.

16.03.2008 16.26 - golf 

Kevään tulon seuraaminen on muodostunut riitiksi sutijalle joka malttamattomana odottelee hetkeä jolloin hauras lyöntinsä särkyy jäisen nurmen pintaan. Kauden alku kuitenkin on harrastelijan parasta aikaa kun riijuumenot lajin kanssa ovat parhaimmillaan. Kauden kuluessa suhde muuttuu arkisemmaksi ja syksyllä ollaankin jo lähes mykkäkouluasteella.

Läpi kauden kestävä pelikausi olisi siitä hyvä että harrastelija olisi pakotettu etsimään highlighteja muualta. Toisaalta tylsistyminen riittäämättömiiin taitoihin voisi tappaa koko tekemisen. Suo siellä vetelä täällä. Turha sitä on itkeä kun kerran pikkusormensa on antanut.

Sääennusteet ovat tällä hetkellä  erinomaisen tylyt  mutta toiveikkaana katse kuitenkin kääntyy kohti huhtikuuta. Silloin se kausi alkaa.

Comment

Tuloskortti roskikseen!!1

14.03.2008 14.22 - golf 

Palloa olisi kuulemma syytä pitää pelissä, mikäli haluaa päästä tasaiseen lopputulokseen. Mutta kun pallon pelissäpitäminen on muutenkin jo elinehto niin miksi tukehduttaa asioita entisestään? Valitse maila jolla lyöt pisimmälle suoraan – eikös tuollainen ajatusmalli ole melko suppea ja köyhään eikä edes välttämättä tasaiseen lyöntivalikoimaan ohjaava? Junnaavaa tai negatiivista kehitystä tuollaisesta vain saa aikaiseksi.

 

Tuloksista olisi ylipäätään päästävä ajatuksissa eroon. Voisi kuvitella että lähtemällä vaalimaan hyviä suorituksia, niitä nappiosumia, tulosvaateet saavat kyytiä. Asia ei nyt välttämättä ole niin yksinkertainen sillä tuosta voi kehkeytyä yhtä piinaava noidankehä kuin kortin palvonnasta.

 

Tärkeää olisi ymmärtää että jokainen makuu on haaste jonka selvittäminen tuottaa parhaimman nautinnon. Tilanteesta ulospääsy kuitenkin tarkoittaa ainoastaan sitä että edessä on uusi makuu ja näin ollen tuore nautinnollinen haaste. Mitään tästä ei jää käteen, on vain se tilanne joka on reisillä. Kaikki muu on taaksejäänyttä historiaa ja seuraavat haasteet odottavat nurkan takana.

 

Reikäin tuloksien tuskailusta on pikkuhiljaa nivoutunut päätä kiristävä vanne joka tahtoo viedä lopunkin ilon koko touhusta. Kortti on tullut turhautuneena revittyä useasti, eiköhän se olisi parempi heittää roskiin jo ennen rundia?

Comments (1) | Comment

Kausi 2007, osa 3: Syksy

13.03.2008 15.29 - golf 

Syksyn tullen sutiminen on aina kohdannut jonninsortin taantuman ja eipä siihen poikkeusta tehnyt tämäkään kausi. #golfklubin mestaruuskisojen aattona tuli sutaistua salatreeneissä tasan sata joka tietty ennusti vielä vaatimattomampaa kisatulosta. Kettu yllättäin voitti pippalot jotka tällä kertaa pidettiin allekirjoittaneen  kotokentällä, kauniilla everstillä.


Vuoden tulokkaan tittelin vei kuvankaunis Gia.

Pitkin syksyä tuli sudituksi sormet kohmeessa tasaiseen tahtiin ja välillä auton avustuksella ehti töidenkin jälkeen hurauttelemaan koko 18 reikää lävitse. Ihan mukavaa touhu periaatteessa, varsinkin kun sudiskeli vielä useasti punaisilta pulikoilta. Hugollakin tuli heitettyä yksi iltalenkura punaisilta, alkureijän katastrofin jälkeen korttiin viisi paaria ja yhdeksältä reijältä 20 binnaa. Sillä sitten pamahti kympit händärissä.

Kauden lopetus huipentui sitten Espanjaan jossa taidot pantiin oikeasti puntariin vaativalla kentällä händärivaatimuksen täyttymättä yhdelläkään 7 kierroksesta. Kelit olivat loistavat ja puitteet erinomaiset, vahinko vaan että ymmärrys näistä nauttimiseen kasvoi kukkaansa vasta viimeisenä päivänä. Asia on kuitenkin korjattavissa ja hyvin vahva tarkoitus on palata noihin maisemiin tulevana syksynä uudestaan.


Panoramican nelonen ja surtijan vapaapäivä.

Siihen sitten käytännössä loppui viime kausi. Tulevaan kauteen tähyily on jo päässyt alulle toiveena aikainen startti leudon talven jäljiltä. Viime vuonna ensi reissu osui 24.3 mikä oli silloinen korttiin merkattu händäri. Toivottavasti historia ei tule toistamaan itseään.

Comment

Kevättä pukkaa?!1

11.03.2008 17.25 -

11032008009
Vai iskeekö talvi uudestaan? Ja kuinka monta kertaa? Jotkin linnut kyllä huutelevat uhmakkaasti kevään puolesta.

Comment

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu