Kebaxin hudit

Kausi 2007, osa 2: Kesä

25.02.2008 22.13 - golf 

Kesä kului enimmäkseen kahden pyörän päällä golfin jäädessä selkeästi kolmanneksi. Sen verran ymmärtäväinen otus oli mörrimöykky että tajusi ajoittain viedä kuskinsa vehreyden ääreen.

Yöllinen moporeissu suosikkikentän kupeeseen.

Mopokuume senkuin yltyi ja golfreissujen kohokohta olikin melkeinpä juurikin kahden pyörän päällä.  Pian mörrimökykkykin alkoi tuntua sananmukaisesti mopolta ja vaati päivitystä.

llta-aurinkoa Aulangolla.

Päivitetyllä mopelilla tuli päristeltyä rinkkuun Partin 5v kisaan sekä Tanbesteriin tutkaamaan Tammer. Toinenkin vanha kenttä, nimittäin Tali, tuli bongattua, tosin sinne mentiin neljällä pyörällä. Sutiminen oli ankeampaakin ankeampaa - suoraan raivostuttavaa puhdetta. Vanne alkoi tämän suhteen kiristää päätä. Mopossa renkaat sen sijaan pysyivät hyvin vanteilla vaikkakin mörrimöykystä takarengas vaihtui jo alkukesästä.

Elokuussa sitten pätkähti Tawastilla satkun alistus jonka ajatteleminen pelkästään on ollut työlästä. Numerot 96 eivät tietenkään merkitse yhtään mitään mutta allekirjoittaneelle se oli kova juttu sillä suhteellinen tulos tuli olleeksi kovin juttu kuin koskaan ennen. 18 reikää +24 elikkäs alle oman tasoituksen ilman lapsilisiä. Hieno homma. Hieno peli. Haluan syleillä sinua maailma!!1

No ei se siihen loppunut. Viikko tuon jälkeen vuorossa oli 6 lyöntiä pienempi tulos omalla kentällä. Ensimmäinen buugivauhdin tulos sekoitti pasmat lopullisesti ja kausi pilalla. Edelleen paskoja numeroita mutta takalenkin +7 tulokseen on allekirjoittanut edelleen melkolailla tyytyväinen, jo pelkästään sillä että #15 reijälle pärähti typerä tripla. Viimeistä ohimennyttä meetrin puttiakaan ei sovi unohtaa käsien täristessä kymppien paukkumisen vuoksi. Se oli tasan 90, kaikkien katastrofien äiti. Hieno homma silti.

Tästäpä sitten siirryttiin mestiksien kautta luontevasti kohti syksyä ja kauden kuolemaa. Sutiminen jumiintui totaalisesti. Samoin hiipui usko tekemiseen.

Comment

Upuntu syö miestä

17.02.2008 20.40 - IT-ala 

17022008008
Upuntu desktop löysi läppärin sisuksista wlanadapterin ja pienen painimisen jälkeen tuo auttavasti toimaa. Työpöytä tavaroineen sensijaan ei mahdu ulkoiselle ruudulle. Langattoman hiirinäppismysteerion osa on vieläkin surkeampi - niistä upuntu ei tykkää ollenkaan vaan kiukuspäissään jumixtuu.

Comments (1) | Comment

Uusi lelu/6 - Uusi päivä tabletin kera

16.02.2008 13.08 - mobiili 

Eilen tuli kokeiltua hieman laitteen mediaominaisuuksia. Pubissa wlanin yli mopovideota ja näin rauhalliselle kaverille tuo kelpaa kummasti  (soi muuten taustalla tätä kirjoittaessa). Tänään  musiikkia ja videota usbin yli muistikortille (läppäristä kun ei löydy tarpeeksi pientä reikää). Musa soi kivasti taustalla kun surfaa ja irkkaa. Videoita ei saanut auki,  mikälie kodekkiprobleemi.

Inputin suhteen tuli tehtyä lisäkokeiluja, virtualkeyboard auki,  toimiihan se näinkin. Virtual keyboardin uumenista löytyi myös hwr joka vaikuttaa hyvin tarkalta ja nopealta. Jos osaa kirjoittaa nokiaa. Pitää opettaa tuolle jossain vaiheessa graffiti.

Mutta kaikenkaikkiaan: on tämä kiva lelu.

Comment

Uusi lelu/5 - Outo tilarivi syö tilaa

15.02.2008 18.14 - mobiili 

15022008007
Irskiin sopinee osson mustalle pohjalle 12 pinnan fontti. Näin niistä saa vielä jotain tolkkua. 23 riviä mahtuu irkatustesktiä. Menis enemmänkin mutta tiellä on tuo pöljä "tilarivi".

Comments (2) | Comment

Uusi lelu/4 - Kanaktwori testdrive

15.02.2008 16.36 - mobiili 

15022008005
Tabletti tutustuu pubimiljööseen.

Comment

Uusi lelu/3 - Ensikokemuskia

15.02.2008 09.40 - mobiili 

Onhan tämä hauska vekotin.

Akun suojakansi vaikuttaa aika heppoiselta, samoin muistikortin liuska.No eipäs noita varmaan tarvitse kovin usein räplätä, että pieni murhe se. Laitteen yleistä olemukseen voisi liittää kuvauksen: köykäinen. Pieni murhe sekin, on tämä niin hauska vekotin.

Käyttöönotto sujui leppoisasti ja luurin sai naitettua helposti pariksi. Nettiyhteys pelaa luurin tai wlanin kautta hienosti. Tosin wlania tykkää tyrkätä liiankin innokkaasti peliin, jopa silloin kun ei välttämättä haluaisi. No worries, this is so joyful and happy device.

Softan  lisääminen onnistui mutkattomasti, opensshclient asentui kliksuttelemalla. Osson localet on tosin päin persettoa ja ääkköset siis hukassa. Korkeussuunnassa on tilanahtautta jota fullscreen moodi avittaa vain hieman. Säätämisen tarvetta löytyy, mutta homma etenee.

Comments (5) | Comment

Uusi lelu/2 - Paketti auki

14.02.2008 18.02 - mobiili 

14022008004
Pakkauksen sisältö pikavilkaisulla näyttää olevan sitä mitä on luvattu.

Comment

Uusi lelu/1 - Paketti tuli

14.02.2008 17.51 - mobiili 

14022008003
Siinä se ny pitkän odottelun jälkeen on ärräpaketti.

Comment

N95 päivitys

11.02.2008 23.34 - mobiili 

11022008

Ihmettelin että missä LifeBlog luuraa jotta saa sen asennettua. Sehä kuuluukin vakiokokoonpanoon, mutta dementian vaivaama hatara muistini käsitti softan uudelleensijoittelun hämäämänä toisin.

Mutta näin sitä luurin päivityskellä vaan avataan latua tabletille.

Comments (4) | Comment

Upuntu söi miehen

10.02.2008 21.34 - IT-ala 

Loppuvuodesta iski ajatus tehdä juttuja shellissä. Jotain muuta kuin cygwin tai puuseen sisään vmwaren sisuksiin upotettu linugs. Asiat rullaantuivat sitten pikkuhiljaa omalla painollaan ja päädyin vuoden alusta hallinnoimaan  tätä.

Ihastusken ensivaiheet ovat aina kiihkeän intensiiviset ja nyt tätä meininkiä on kestänyt kuukauden päivät. Kuusi buuttia on mahtunut tähän väliin, tosin ajallisesti ovat osuneet kahteen päivään ja melko tiuhaan persetti. Koneesta ei tahdo nyt kuitenkaan irki päästä oikein millään, mutta sepä se kai alunpitäenkin tarkoitus oli.


Jahka tässä nyt kevät koittaa niin alkuinnostus arvatenkin lopahtaa. Vaan tuskin täysin laantuu.Tässä sitä nyt jokapauksessa ollaan toistaiseksi jumissa shellissä, ellei peräti lukittuna upuntuputkassa.

Niin mitään ihmeellistä upuntussa ei tällä haavaa tapahdu. Vaan se ei alunperinkään tarkoitus ollut. Puhtaasti omaan ajanhaaskaukseen suunniteltu on kebaxhouse.

Comments (1) | Comment

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu