Kebaxin hudit

Ei suju!

17.07.2007 10.25 - golf 

Eilinen ysi Hugolla meni täysin poskelleen - viivoja tuli enemmän kuin reikätuloksia ja bogikaan ei herunut kuin pariin otteeseen. Normaali midseason jumitus meneillään.

Mitähän tämäkin sitten johtuu? Suurin syy on tietty puutteelliset taidoit joiden suhteen sutija on jo ehtinyt väsähtää puolen kautta pelattuaan. Vääränlaisilla liikkeillä pelailu on yhtä tuskaa ja tunnelin päästä ei pilkota minkäänlaista valoa. Kentästä voi myös osin johtua räpellys, ne kun ovat muhia kypsyneet golfkäyttöön. Näin ei duffeilla enää onnekkaasti edetäkään kun nurmi on sitkeämpää. Ja näin päästiin takaisin eli puutteisiin taidoissa.

Mitähän tässä sitten pitäisi tehdä? Mitään ei ole tehtävissä sillä asia olis pitänyt korjata jo talvella. Nyt ei ole mitään järkeä mennä edes lämmittelemään rangelle. On vain koitettava sutia palloa eteenpäin ja toivoa että tähtien asento olisi suotuisa edes välttävään golfsuorituksen lopputulemaan. Tosin kaikki toivo asian suhteen on mennyt - sutiminen on raskasta puuhaa, jonka sietäminen on kestämätöntä.

Näillä eväillä tänään Everstille klo 17:20.

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu