Kebaxin hudit

Kevään enteitä

13.03.2007 17.42 - golf 

Kadut tuntuvat vilisevän pieniä moottoroituja kaksipyöräisiä ja skoottereitakin näkyy parkissa aivan joka puolella. Tiet on kuivat, reunoiltaan jo lähes lumettomat ja pikkuteittenkin pintajäät sulat. Valon määrä lisääntyy päivä päivältä ja ilma on kuin hento morsian. Vain yksi puuttuu. Se perskutan mopo!

Ulkorangeja kuuluu olevan auki ja etelän kenttien sulamisprosessi hyvässä vauhdissa; paljasta on muuallakin kuin pohjoisrinteissä. Murtsikkaporukan sivakoiden pohjia raapii väylien hiekoitustyöt. Villeimmät huhut veikkaavat golfailun alkavan joillain kentillä jo tulevana viikonloppuna. Mikä olisikin vallan hyvä juttu koskapa ei kai sitä mutkamäkeä mustassa rinteessä tukka putkella viilettää mieli tee. Ainakin jyrkkä epäily on tämä. Fore!

Arktinen näkymä Hämeen ytimestä. Jäiden ikeestä päästään täälläkin hiljalleen eroon. Vanajaveden aukeaminen on aina varma kevään merkki. Vapaan avoveden mukaan repeää tuosta loputkin jäät halkeillen Hugon kupeiden kautta aina laajemmalle selälle asti. Jonne muuten kolmosen tiiltä on mainiot näkymät. Ainakin reilun kuukauden päästä.

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu