Kebaxin hudit

Treenisuunnitelma

31.01.2007 16.22 - golf 

Viikonlopun leirin jälkeen tuli käytyä hallilla hieman ottamassa tuntumaa harjoitteluun. Samalla vähän tuli hahmotelluksi lopputalven tekemisiä. Mitään erityisen tiukkaa ohjelmaa ei ole luvassa jottei homma mene turruttavaksi tai tuskaiseksi puurtamiseksi. Tiettyä säännöllisyyttä tulee toki olemaan ja aivan helpolla ei tästä allekirjoittanut kuitenkaan tule pääsemään.

Syksyllä tuli kirjoiteltua blogissa toiveesta aloittaa harjoituskausi. Halli oli ollut jo pitkään auki kun sinne tuli mentyä upouusi kameranjalka kainalossa. Harjoittelusta muodostui väkinäistä videokuvaamista. Tätä jatkui harvakseltaan muutaman kerran kunnes kentät taas aukesivat. Nyt on alkanut talvi tosissaan ja kaikenlaiset häiriötekijät harjoittelun tieltä on poissa.

Eilen kainalossa oli rautakasi sekä kengät. Tämä helpotti kokolailla tuntuman ottamista itse asiaan eli harjoitteluun. Harjoittelu on harjoitteiden suorittamista eikä niiden taltioimista. Jonkin verran oli vielä tarvetta seurata itseään ulkopuolelta eli tuli valittua matto jossa oli peili takana. Kyllä tämä tästä alkaa hahmottumaan. Kunhan vaan pääsee alkuun.

Viikko-ohjelmaan käytetty aika tulee olemaan 1,5-2 tuntia kaksi kertaa viikossa. Helmikuussa harjoittelu on puhtaasti teknistä ja mailoja ei mukana tarvitse olla kuin yksi; tuo rautakasi joka on mukavin peli koko bägissä. Maaliskuusta pääpaino siirtyy enämpi pelaamisen suuntaan ja mukaan sitten koko bägi. Harjoittelu on puhtaasti lajiorientoitunutta; kaikenmaailman fitness –hommelit jääkööt kilpapelureille.

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu