Kreikassa kun sanoo 'thio giros, mia mitos' niin lähes ennenkuin saa sanotuksi 'parakalo' saa eteensä pikaruuan taideteoksia kahdelle. Annokset kasataan pitatötteröihin silmien edessä pikavauhtia. Kokoliha viilletään tuoreeltaan tirisevinä viipaleina grillivartaasta joka pyörii näkösällä online . Kasvikset ovat tuoretta ja varmaan saman päivän aamuna korjattuja. Isot paistetut perunalohkot tuovat järeyttä kokonaisuuteen. Girokset uppoavat samantien nälkäisiin suihin kylmän oluen saattelemana. Efkharisto.
Tuli erehdyttyä sitten taas Hesburgeriin. Ihan kuin sade ei harmittaisi tarpeeksi tuo ainaiselta tuntuva sade, niin pitää sitten vielä odottaa varttitunti syötäväksi kelpaamatonta ravintoa. Ruoka ei viehätä silmää ja ranskalaisia popsiessa on katketa hampaat. Epämääräiseksi muotoillun kääreen sisältä löytyy outo mötti jonka purilaiseksi tunnistaa vain myyntinimestä. Etuliitettä, megaa, korostetaan kietomalla 'tuote' liian pieneen paperiin. Kasaanpainuvassa paperimuksissa kolajuoma väljähtyy jääpalojen seassa. Koko touhusta jää öklöttövä olo.
Seuraavan kerran hampurilainen löytyy edestä nautinnollisen alle sadan kierroksen jälkeen. Paikka tulee olemaan tietenkin Golf Talman klubiravintola. Tuo loistava annos on ryyditetty pekonilla, tuoreella salaatilla ja herkullisella majoneesilla unohtamatta sopivan rapeita ranskalaisia perunoita. Huuhdellaan tietenkin alas arvolleen sopivasti kylmällä huurteisella. Olo tulee olemaan hyvä ja usko grillituotteisiin palaa taas.