Kebaxin hudit

Uusi lelu/3 - Ensikokemuskia

15.02.2008 09.40 - mobiili 

Onhan tämä hauska vekotin.

Akun suojakansi vaikuttaa aika heppoiselta, samoin muistikortin liuska.No eipäs noita varmaan tarvitse kovin usein räplätä, että pieni murhe se. Laitteen yleistä olemukseen voisi liittää kuvauksen: köykäinen. Pieni murhe sekin, on tämä niin hauska vekotin.

Käyttöönotto sujui leppoisasti ja luurin sai naitettua helposti pariksi. Nettiyhteys pelaa luurin tai wlanin kautta hienosti. Tosin wlania tykkää tyrkätä liiankin innokkaasti peliin, jopa silloin kun ei välttämättä haluaisi. No worries, this is so joyful and happy device.

Softan  lisääminen onnistui mutkattomasti, opensshclient asentui kliksuttelemalla. Osson localet on tosin päin persettoa ja ääkköset siis hukassa. Korkeussuunnassa on tilanahtautta jota fullscreen moodi avittaa vain hieman. Säätämisen tarvetta löytyy, mutta homma etenee.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

kebax (anon, 15.02.2008 12.13) kotisivu

Ääkköset puuttuu irssissä niin että kirjaimet lähtevät kyllä muttei näy omalla terminaalilla. Mystinen juttu kun kuitenkin shellissä ne näkyvät hyvin sekä laitteen ossossa että sshyhteyden jälkee bashissä. Mikähän tässä mättää?

kebax (15.02.2008 12.21) kotisivu

Hetkinen. Eipäs toimi emacsissakaan ääkköset?!1

kebax (15.02.2008 15.36) kotisivu

Osso-Xterm tykkää vissiin puhua utf-8. Irssi vaikuttais pelaavan siis /set term_charset utf-8. Pitänee harmonisoida tämä kaikkiin terminaaleihin. Lieneekö tuosta haittaa lainkaan? Nin emacsille sitten vastaavat kujeet myös. Eli
(set-terminal-coding-system 'utf-8)
(set-keyboard-coding-system 'utf-8)

Symbiatch (anon, 21.03.2008 20.04) kotisivu

Tai sitten jos käyttää screeniä voi sanoa screen -r -U niin tulee sen kautta unikoodimuunnos.

kebax (anon, 22.03.2008 13.00) kotisivu

Jaa tuotapa en screenistä tiennytkään, tattis. Tuohon x-termiin ovat muuten nyt lisänneet muitakin merkistöjä kuin utf-8. Jos on sellaiseen tarvis. Omat päätelaitteet puhuvat nyt kylläkin kaikki utf-8aa.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu