Kebaxin hudit

Reppu selkään!

22.06.2006 21.10 - golf 

Kärryjen vetämistä golfkentällä pidetään usein vähemmän vaivalloisena kuin kantaa mailoja selässään. Allekirjoittanut sai täksi kaudeksi idean kantaa mailojaan hankittuaan asiaan soveltuvan bägin lähinnä talven treenireissuille.

Kantobägi muuten on ihan hemmetin hieno juttu ja on vaikea ymmärtää miksi sen hienoutta ei ole tullut aikaisemmin tajunneeksi. Siitä vaan kävelee bägi seljässä kernin poikki, paikkaa ohimennessään muutamat alastulojälet, nappaa lipun kainaloon ja vie bägin toiselle puolen griiniä. Sitten palaa putterin kanssa takaisin ja töksää kolme kertaa. Lippu kuppiin, takaisi bägille, putteri kassii ja bägii selkään. Seuraavalle tiiauspaikalle kävellessää merkkailee tulokset korttiin - aika näppärää!

Reppu selässä kävellessään on muutenkin kaikinpuolin vapautuneempi fiilis. Sateenvarjon kanssa puljaaminenkin onnistuu huomattavasti helpommin. Bägi seuraa suurinpiirtein sinne minne pelaajakin menee. Jos pallot on loppu, uusia on lähellä. Jos mailavalinta ei miellytä, toinen on lähellä. Melko kompaktia meininkiä.

Alaselkä tuntuu tulevan kipeäksi kantamisesta, mutta tätä voinee vähentää säätämällä remmit oikein. Ajan myötä tuota kyllä varmaan jaksaa kantaa väsymättä. Allekirjoittaneelle tällä hetkellä puolisetin kantaminen tuntuu olevan sopivan suuruinen rasitus. Tämä kausi kuitenkin tullee vedetyksi sisulla läpi.


toskibag.JPG

Allekirjoittaneen Toski bägi päässee ens viikolla muihin tehtäviin kun remmiin astuu Sunmountainin Superlight 3.5.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu