Kebaxin hudit

Pelaaminen kehityksen jarruna?

22.05.2006 10.36 - golf 

Golfharrastuksen perimmäisenä tarkoituksena on lyödä palloa kentällä. Tästä tulisi pystyä nauttimaan ja pelin pitäisi olla hauskaa. Tämä onnistuu jos on jonkinlaiset työkalut. Pallon toimittaminen perille säädyllisessä ajassa on pitkälti kiinni juuri tästä.

 

Työkaluja ei tule sekoittaa pelivälineisiin eli mailoihin; on lähes sama minkälaisilla kepeillä räiskii. Pelissä käytettävä työkalu on swingi, joka pitkälti rakentuu gripin ympärille soljuen alkuasennosta osuman läpi loppuasentoon. Työkalu on kohtalaisen helppo rakentaa kunhan vaan malttaa asiaan paneutua edes välttävästi. Harjoittelu ei välttämättä ole hauskaa, mutta sen avulla voi pitää kentällä hauskaa. Mielummin siis kaiketi ryppy otsassa rangella kuin kiroilemassa kentällä.

 

Pelaaminen on kivaa ja sekin osaltaan kehittää eteenpäin. Ahkerassa pelaamisessa saattaa kuitenkin käydä niin ettei työkalu enää toimikaan. Swingi kuten mikä tahansa instrumentti kuluu käytössä ja sitä on välillä huollettava. Pitämällä huolta työkalusta tavallinen golfari varmistaa sen että lajin harrastaminen on nautittavaa. Ja saattaapa se händärikin pudota.

 

Tämä viikko meneekin sitten allekirjoittaneen osalta pitkälti huoltokatkon parissa. Huonompaa ajankohtaa ei tosin olisi voinut valita; näyttää tulevan melko hienot pelikelit tälle viikolle. Aina ei kuitenkaan voi voittaa; ei edes joka kerta.

 

harjoitteluhankalaksi.JPG

 

Oho! Myös lahden toisella puolen suhtaudutaan harjoitteluun sangen vakavasti.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Bronski (anon, 22.05.2006 18.14)

Pelaaminen on parasta har..har...har...nositä! Okei hienosäädöt tehdään sitten räntsillä.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu