Kebaxin hudit

Kausi 2007, osa 1: Kevät

01.01.2008 21.55 - golf 

Viime kauden halliharjoittelussa ei ollut mitään järkeä. Eväitä tuli haettua Vammalan leiriltä mutta sen jälkeiset harvat käynnit hallissa rajoittuvat lähinnä kameran kanssa pelleilyyn. Jokunen simulaattorikäyntikin tuli tehtyä sekä vierailu edesmenneessä Golfsatamassa. Swingi oli täysin jäässä ja pallon hutkiminen helvatan vaivalloista. No onneksi sentään oli jotain muutakin mietittävää, nimittäin mörrimöykky.

Allekirjoittaneen bäkärimalli edesmeneessä Hernesaaren hallissa.

Nokia River Golf päätti avata Kartano-kentän maaliskuun lopulla allekirjoittaneen syntymäpäivän kunniaksi. Tämä sattui somasti sillä händärikin tuossa kohtaa oli 24.3. Tungosta ennakoinut kenttä oli rajoitettu vain yhteen ysiin per pelaaja. Mukavaa siellä oli sutia auringonpaisteessa vaikkei peli kulkenutkaan.

Kartanon kööri koolla.

Huhtikuussa sitten aukesi jo kotikenttäkin, mutta jännitteet olivat jossain muualla. Mörrimöykyn sisäänajo alkoi nimittäin 14.4. Tällä pikkuisella Piaggio Fly 125 skootterilla tulikin ajeltua tiiviisti kevään päivinä sinne sun tänne. No ehtipä sinne golfkentillekin sitten ja Hattulan ysi tuli taas korkattua ennen Hugoa.

Sisäänajo sujui mukavasti mörrimöykyn kanssa.

Toukokuussa tuli vaihteeksi vierailtua Virossa #golfklubi kanavan reissulla. Kelit olivat allekirjoittaneen muistin mukaan vallan passelit. Niitväljä pelattiin jälleen ja lisäksi korkattiin EGC. Allekirjoittanut testasi tuolla auton käytön ja ihmetteli että miksei aikasemmin ole tuota kokeillut. Tänä keväänä #golfklubin kevätreissu suuntautunee muualle. Se onkin 5v-juhlareissu.

Pallolle kyytiä Tallinnassa.

Toukokuun lopussa allekirjoittanut pöristeli mörrimöykyllä Ahvenanmaalle. Golfiinkin tuli upotettua lähes kokonainen päivä, mutta pääpaino oli mopoilussa. Helvatun hauska reissu kaikenkaikkiaan.

Matka Hämeenlinnasta Kustaviin vaati hiemman liikaa takamuksilta.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu