Kebaxin hudit

Skootterikausi päättyi!

20.10.2007 20.12 - mopoilu 

Tuolla pakkasessa ajelu ei oikein enää jaksa innostaa, vaikka mielihän sitä mopon sarviin kovasti edelleen tekeekin. Ensimmäisenä skoootterikautena tuli ajeltua kahdella mopolla ~13,000 kilometriä. Hauskoja hetkiä kahdella pyörällä taivaltaessa on riittänyt ja mopoiltua tuli melkeinpä ulkomailla asti elikkäs kevällä siellä Ahvenanmaalla. Mopokausi Päivänsäteen osalta oli loppua tylysti pikkuhaaveriin jostaa hyvällä tuurilla tuli selvittyä kuin koira veräjästä.

Ei voi suomessa läpi kauden ajaa millää eli nyt on murhemielin laitettava Vespa säilöön. Kevään pirtsakkoja ensi kelejä sitten vaan odottelemaan. Sinne on melko pitkä aika vaan minkäs teet. Byäääääähhh!!1

Päiväsäde jättää jäähyväiset Everstille. Monet kerrat ovat nämä toisensa nähneet ja toivon mukaan tätä riittää myös tuleviin vuosiin. Skootterikauden loppuminen tarkoittaa kokolailla myös golfkauden päätöstä. Suomessa siis. Poislukien Meri-Teijo.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Lion Lumbers (anon, 22.10.2007 15.51)

Kovasti ehdit kyllä kesän aikana pyörittää ottaen huomioon joka päivä pelatun golfkierroksenkin. Kuvassa päivänsäde ei malttaisi millään lähteä 9. greenin lammikon lähistöltä, sillä sinnehän isäntänsä tuli upottaneensa palloja useammankin bensatankillisen arvosta...

kebax (14.03.2008 10.21)

146 päivää on nyt mopo maannut talvisäilössä. Skootterikauden alkuun ei enää kovin pitkä matka ole. Yli 150 päivää tulee mopottomuutta reilusti nyt kuitenkin.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu