Kebaxin hudit

Vanne kiristää päätä!

24.07.2007 13.30 - golf 

Sutimisesta on nyt alkanut tulla ikävää duunia ja yhä useammin kierroksen aikana tulee mieleen ajatus: "Mitä helvattua mä täällä teen?". Veri vetää kentälle mutta haluttomuus pelailuun iskee jo ensimmäisestä epäonnisesta sutaisusta ja maat on myyty samoin tein.

Lyönnit ovat lyhentyneet entisestään, eikä välillä tahdo pallo edetä sitäkään vähää. Tekniikka on arvatenkin luiskahtannut entistäkin huonompaan kuosiin, mutta minkäänlaista motivaatiota asiain korjaamiseen ei ole. Jostain syystä motivaatio kentälle lähtemiseen on kunnossa. Onkos tämä ny jonkinlaista masokismia?

Jos ei ole kiinnostusta tehdä asioille mitään, niin olisi varmaan syytä vaan hyväksyä tilanne. Mitähän tämä nyt sitten käytännössä tarkoittaisi? Lopettaa typerät sutimissessiot kokonaan?

Nyt olisi hyvät neuvot kalliit. Pääkopasta vaan ei tahdo sellaisia löytyä.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Tukki (anon, 24.07.2007 22.39)

Löysää ny perkele sitä skootterointia ettei vie kunnon lajista voittoa :P

No sen verran saat scoteroida, notta täälä päin pistävyt

kebax (25.07.2007 09.31)

Skootterointi on tosi hieno laji. Itseasiassa ole ajatellut siirtää pääpainon tälle harrastukselle koska golf on mälsää. Yhdeksän tuhatta kilomeetriä on nyt takana tälle kaudelle ja helvetin kivaa on ollut. Kentällä ei ole koskaan yhtä hauskaa; ei ole ollut eikä tule olemaankaan. Golf on perseestä!

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu