Kebaxin hudit

Hugo heräilee

26.03.2007 23.11 - golf 

Terassin takaa pilkottaa ysin griini harson alla. Valoa sentään riittää; ei ainoastaan viisarien taaksevetämisen johdosta. Suurin piirtein kuukauden päästä tämä terassi herää taas eloon ja on aika ottaa tynnyrien tuntumassa huurteinen ysin tai toisenkin jälkeen. On se vaan niin nätti tämä näkymä; vuodenajasta riippumati.

Tästä alkaa Hugon lenkki. Kainaloon ei auta paljon vetää kas kun range on siellä. Sen sijaan slaissata sopii sen kuin sielu sietää; vaikka tuonne seiskan harsolla peitetylle griinille asti. Seuraavat rei'ät ei sitten enää paljon feidiä siedä.

Eipä nyt illansuussakaan enää kovin jäinen ole maisema, ennemminkin aurigon hellimässä lämmössä sulanut. Mutta kunnon arskan paluuta kentälle odototellessa allekirjoittanut livahtaa pelaamaan olusien kanssa Rantasipiin.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

lante__ (anon, 27.03.2007 21.54)

jos tuo meinaakin nottei saa bearin kanssa/voimalla pelata...sit o kepuksin kenttää vaihettava, vaikka ois niin että kahta et vaihda, sukkia ja huugoo

kebax (anon, 27.03.2007 23.06)

Eikäkö puufemmaa ja Hugoa. Huurteisella ei saa pelata millään kentällä. Se juodaan aina klubilla. Pelaamiseen käytetään sen sijaan pientä valkoita palloa joka siihen tarkoitukseen on määrätty lordin mahtipäätöksellä. Siks toisekseen, elintarvikkeilla leikkiminen on epäesteettistä. Kysy vaikka Tonilta.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu