Kebaxin hudit

Peliluvat kunnossa

22.03.2007 13.26 - golf 

Allekirjoittaneen päähän ei harrastelun alkutaipaleella mahtunut se että joku maksaisi 60 tuhatta mummonmarkkaa osakkeesta joka mahdollistaisi pelaamisen. Pelaamiseen laitettavat rahat jäsenmaksuineen ja pelioikeusmaksuineen tuntuivat nekin järkyttävän suurilta. Tältä pohjalta katsellen ensimmäiseksi seuraksi tuli valittua Härmä Golf joka tarjosi jäsenyyden vailla pelioikeusvelvoitetta. Tämä päätös kypsyi ensimmäisen kesän jälkeen jona sudittua tuli lähinnä piskuista harjoitusparkolmerataa Peltolassa.

Toisella kaudella oli siis seuratasoitus, HCP 54, joka mahdollisti pelaamisen jo joillain täysimittaisillakin kentillä. Kauden jälkeen pelaamiseen oli kulunut yli 1200 euroa ja kun Hattula Golf syksyllä 2003 tarjosi 9-reikäiselle kentälleen todella edullista pelioikeutta, ei seuranvaihtoa tarvinnut kovin montaa kertaa miettiä.

Hattulassa vierähtikin sitten kaksi kautta leppoisasti mutta syksyllä 2005 allekirjoittanut löysi itsensä yhä useammin istumassa Aulangon vanhan kentän klubin terassilla. Kentän reunalla tuli hilluttua jo pienenä poikana eli noin 37 vuotta sitten ja jonkinnäköinen rakkaus on aina tuota kenttää kohti ollut. Talven aikana kypsyi päätös seuranvaihdosta.

Allekirjoittaneen pohjatonta pelinälkää tyydyttämään valmistui juuri viime kesäksi uusi 18-reikäinen kenttä, Eversti. Vaikka suurin osa peleistä oli iltaysejä Huugolla niin kyllä sitä Everstiäkin tuli tahkottua. Peliluvalle tuli varsin tyydyttävästi katetta.

Täksi kaudeksi peliluvat on voimassa Aulangon rinnalla vanhan kotiseuran eli Hattulan kentälle. Jos nyt lisäksi Aulangon ja Tawastin hallitusten esitys vuoropelaamisesta yhtiökokouksissa saadaan hyväksytyksi, kasvaa pelattavien baanojen lukumäärä 54ään. Luulisi tuon riittävän paatuneemmallekin himogolfarille.

Tälläiset järjestelyt nyt eivät toki ole välttämättömiä jokaiselle golfarille. Allekirjoittaneen mielipide on kuitenkin se että vähänkään enemmän pelaavan tulisi hankkia asianmukainen pelilupa. Tästä poikkeavat vaihtoehtoiset tavat järjestää pelinsä on toki ok, mutta ehkä asialle kannattaa uhrata ajatus tai kaksi. Edullisia pelilupia jokatapauksessa on tarjolla moneen lähtöön.


Edit 28.3

Hallitusten esittämä sopimus meni molemmissa yhtiökokouksissa läpi. Eli nyt allekirjoittaneen pelilupa käsittää kaikkiaa 54 reikää. Kyllä siinä pelihimoille on tanteretta.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu