Kebaxin hudit

Golfaamaan! (revised)

21.03.2007 20.41 - golf 

Viikonlopun räntämyräkkä on takanapäin ja kylläpä sitä lunta tupaan tulikin. Taisi sää vaikuttaa mielipideilmastoonkin. Golfkenttäilmastopolitiikassa tapahtui nyt kuitenkin käänne suotuisampaan suuntaan kun tänään Nokia River Golf ilmoitti avaavansa Kartanon perjantaina. Sinne ilman muuta on säntäämässä allekirjoittanut lauantaina sutimaan yhdeksän reikää läpi. Tälläinkö se KEVÄT TULEE?! Mikäs sen mukavampaa hyvässä seurassa.

Aikaisin avaavien kestosuosikki Meri-Teijo sekä omalla suunnallaan Vihti jatkavat peluuttamista jo huomenna. Perjantaina avaa kenttänsä Hiisi ja lauantaina Rönnäs  joten tarjontaa löytyy yllättävän paljon ajankohtaan nähden. Peuramaan par3 kentälle pääsi pelaamaan jo eilen ja Salossa suunnitellaan oman harjoitusbaanansa avaamista tällä viikolla.

Sinne vaan sekaan ken kynnelle kykenee ja ehtii; sutimaan lähtö ei koskaan ole liian aikaista kun laitumet kutsuvat. Allekirjoittaneen talviloma lähestyy ja toivoo viikonlopun olevan alkusoitto pääsiäsen jälkeiselle yhtäjaksoiselle sutimiselle.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu