Kebaxin hudit

Uutta roinaa...

25.10.2006 18.37 - golf 

syksyn_2006_uuttta_roinaa.JPG

Jösses. Siinä sitä taas on tavaraa. Eli järjestyksessään neljäs draiveri ja kolmas 25 asteinen hybriidi kasattavaksi.

Draiverin nuppia eli Encorea odoteltiin malttamattomasti SMTltä ja sen julkaisu viivästyi tämän vuoden kevääseen asti. Allekirjoittaneen käpäliin tälläinen päätyi vasta nyt syksyn tullen. Ei mitenkään kookkaan näköinen nuppi vaikka tilavuutta onkin maksimi 460cc. Varreksi tuli valittua AccuFlexin mahottoman kevyt EON Phantom; tuossa tuoreeltaan punnittuna 49g. Empiiristen tutkaimusten valossa meikäläiselle juuri sopivan painoinen varsi. Tarkoituksen on pätkiä tuo jonnekin 44" tienoille painottamalla varren päähän laitettavalla wolframtapilla.

Hyrpekseen upotetaan Apollon Hump varsi jossa on tuolla varren alapäässä tuollainen omituinen kyhmy. Saapas näkee miten tuo käyttäytyy huitoessa. Hyrpekseen on tarkotus saaha reilusti swingipainoa ja sehän hoituu valuttamalla wolframjauhetta lavan hoseliin. Niin nuppihan on Ashtonin XBRID joka siis on tavallaan tuon puufemmani serkku. Tähänkin nuppiin on  jo nyt kova luotto ennenkuin sillä on huitaistu kertaakaan.

syksyn_2006_uuttta_roinaa_2.JPG

Ulkona on aika perkeleen kylmä notta näitä varmaan pääsee testaamaan vasta kun halli aukeaa. Onneks sisällä o riittästi lämpöä notta kuivunevat sitten ens viikkoon mennessä.

2006_loppuvuoden_greipit.JPG

Täsä ny sit on nuo greipitkin jo kiinne.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu